HI-OSLO-AIRPORTS

COVID-19 og reiser Med flere lovende vaksiner for COVID-19 på markedet, lurer du kanskje på om du skal booke et av de gode reisetilbudene for 2021 allerede nå. Er det verdt å ta sjansen på en ikke-refunderbar reise, eller bør du betale litt mer for sikkerheten du får når du bestiller med et avbestillingsgebyr? Du kan ikke forvente at reiselivsbransjen skal være i gang igjen som normalt i 2021. Det vil sannsynligvis fortsette med å være begrensninger rundt innreise til forskjellige steder og land, samt egne regler for bruk av ansiktsmasker og sosial distansering.Med dette i tankene, bør du som reisende både forvente og være klar for endinger i flytidene til enhver tid. Det kan også føre til muligheter for å bestille reiser til sterkt reduserte priser! Reiselivsbransjen har store faste kostnader til for eksempel fly, hoteller og lignende, som må dekkes raskt for at de skal overleve. De vil derfor aller helst få fylt opp seter og rom så fort som mulig, hvilket betyr at de vil kunne senke prisene for å fylle opp plassene så raskt som mulig. 2021 vil gå mest mot innenlandsreiser samme som 2020. Folk benytter seg gjerne av fleksible løsninger som hjemmekontor og å teste ut sakte-reiser, hvilket betyr at man kombinerer ferie med et lengre opphold på destinasjonen. Vi anbefaler på det sterkeste at du går gjennom alternativene for avbestilling og ombooking av flyreiser, hotell eller turer du planlegger å bestille.Fleksible bestillings- og avbestillingsregler sannsynligvis er her for å bli, vil de gode tilbudene gå raskt unna. Dersom du planlegger å gjøre et godt kjøp, må du altså være forberedt på å handle raskt – eller gå glipp av tilbudet. Dersom du har bestilt et flott ikke-refunderbart reisetilbud og angrer på det, hva skjer så? Vi anbefaler at du kontakter selskapet du bestilte hos direkte for å se om du kan forhandle om en mulig tilbakebetaling eller en tilgodelapp. Flere selskaper er gjerne villige til å være mer fleksible enn deres avbestillingsregler.

Scroll to Top