Gruppebestillinger

 
kids friendly hostel

SKOLE I UNIVERSITETSGRUPPER

Du kan velge mellom sovesaler for våre yngre gjester, og om nødvendig, private rom for lærerne og foreldrene - med privat eller delt bad, avhengig av gruppens behov og budsjett. Vi har spesielle tilbud for grupper, hvis du er interessert, kan du kontakte oss, og vi vil gi deg et personlig tilbud på overnatting, måltider og utleie.

School groups HI Oslo

Gled deg over en TRULL FANTASTISK SOMMERSTUR I HI OSLO

vandrerhjemets beliggenhet er perfekt for ungdommene å glede seg over en virkelig fantastisk sommertur! I nærheten av Oslo sentrum, men likevel i et fredelig og sjarmerende område, er HI Oslo Holtekilen stedet for gruppeaktiviteter, lange dager fylt med sportskonkurranser og kjempegode grilling i de romslige verftene - vi har to av dem!

I løpet av dagene som er dedikert til å utforske Oslo og området, har vi gode ideer og forslag! Send oss en melding, fortell oss hva du vil besøke og se, så gir vi deg de beste ideene og programplanene våre, perfekt tilpasset gruppens behov og ønsker.

Pedagogiske aktiviteter så vel som de beste turneene rundt Oslo, vi har en plan for det hele!

Så ikke nøl med å kontakte oss, vi er glade for å være med på å skape en magisk opplevelse for deg. Hver gang vi får hjelp med vår gjestenes planprosess, gir oss også muligheten til å lære og utvikle oss.

MEETING ROOM

UNIVERSITY FIELD TRIP

La din gruppe utforske den vakre naturen rundt Oslo-området, studere den mangfoldige floraen og faunaen i Oslofjorden. Lei ut auditorium og klasserom for forelesninger, presentasjoner og gruppeprosjekter, så hjelper vi også med utstyret. Vandrerhjemmet vårt opererer på en universitetscampus, og mange av våre ansatte er også i skoleåret, så vi virkelig gleder oss over sommerens universitetsfølelse! For ikke å nevne at vandrerhjemmet er perfekt for å imøtekomme alle behov et universitets- eller videregående skolegruppe måtte ha.

Når du trenger en pause, få litt frisk luft! Vandrerhjemets to enorme verft er perfekte for gruppeaktiviteter, et vennlig fotballspill, piknik eller bare for å ha en klasse utenfor.

conventions

Organisasjonsmøter og konferanser

Vi har vært vertskap for en rekke arrangementer for alle slags organisasjoner og klubber. Hvis du vil være en av dem og tilbringe en fantastisk uke på HI Hostel Holtekilen, vennligst gi oss beskjed! Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vandrerhjemmet vårt er perfekt for arrangementer, konferanser og møter, takket være beliggenheten og fasilitetene vi kan tilby. Vi har rom for å være vert for mindre og større grupper, og fellesarealer som er gratis å bruke, samt et auditorium som kan leies til møter og presentasjoner. Gruppen din kan bestemme seg for å bestille klasserom også hvis du trenger flere mindre rom i stedet.

Vi er glade for å gi hele gruppen velsmakende måltider og snacks gjennom dagen. Gi oss beskjed om hva du har i tankene.

Trogrupper

vi tror på mangfold og støtter den fredelige måten å utøve sin tro på. Hvis du reiser med din trosgruppe og leter etter et vakkert sted og god atmosfære, kan du sende oss en e-postmelding, så kommer vi tilbake til deg med våre beste pakketilbud for overnatting, måltider og romutleie. Auditoriet vårt er egnet for masser, takket være lyd- og videoløsningene det er utstyrt med

MÅLTIDER – GJORDE NOEN MYNDIGHETER?

Vi på HI Hostel Holtekilen elsker å kaste grillfester! Du kan selvfølgelig bruke alt grillutstyret vårt, så alt du trenger å ta vare på er den velsmakende maten å kaste på den. Eller hvis du vil, planlegger vi gjerne hagefesten din med mat, drikke og personalet vårt bak grillen – slik at hele gruppen får slappe av og nyte solen og tilbringe en fantastisk ettermiddag sammen.

For de ikke så solfylte dagene kan grillfesten din flyttes inne, vi gjør den til en solid stekemiddag! Eller noe du har i tankene å se på menyen!

Så ikke bekymre deg for været, vi har en plan for enhver anledning ! Send oss ​​en e-post om ideer, forespørsler, spesielle kostholdskrav, så kommer vi tilbake til deg med noen forslag til munnfull mat!

Skal du på en dagstur? Gi oss beskjed, så gir vi deg en nydelig lunsjpakke (matpakke, som nordmenn kaller det) med frukt, åpne smørbrød og drikke om nødvendig.

Ved å bestille direkte hos oss, vil gruppen din nyte en deilig frokost, og hvis du ønsker det, er vi glade for å tilberede lunsj og middag til deg, eller den ovennevnte grillmiddagen – det er helt opp til deg!

Tenker du på en endelig elegant middag? La oss bidra til at det skjer! Den beste måten å lukke et fantastisk samvær på er å kaste en stor feiring, inkludert et deilig måltid, som vi mer enn gjerne tilbereder, serverer, alt det i den vakkert dekorerte aulaen. Kos dere

Scroll to Top