[rev_slider alias=”hostels-in-oslo-1″][/rev_slider]

Beste og billige vandrerhjem i Oslo Norge å bo er Hei Oslo holtekilen

Hjem Velkommen til vårt vandrerhjem Holtekilen Vandrerhjem Oslo Holtekilen – en perle ved Oslofjorden! Det ligger i vakre omgivelser på Stabekk, ni kilometer fra Oslo sentrum. Det er gode bussforbindelser til sentrum. Hvis du er ute etter rimelig overnatting i nærheten av Oslo, Telenor Arena eller Henie Onstad Kunstsenter, er dette stedet for deg. Vandrerhjem Oslo Holtekilen er åpent om sommeren og er et utmerket alternativ for familier, grupper og andre besøkende. Vandrerhjemmet kan skilte med et stort uteområde med grill og flotte badeplasser i nærheten – Fornebukta, Rolfstangen og Storøyodden ligger innen gåavstand. Det er mange vakre parker og kyststier i området. I tillegg har vandrerhjemmet kanoer, kajakker og sykler som gjestene kan bruke gratis. Alle rommene på Vandrerhjem Oslo Holtekilen har tilgang til gjestekjøkken og TV-stue. Vandrerhjemmet har gratis Wi-Fi, gratis parkering og rom med egne bad eller rom med bad på deling. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Prisen på rommet inkluderer det våre gjester kaller “den beste frokostbufféen i Oslo”. Vi gir deg en god start på dagen din og ditt opphold i Oslo.

best cheap hostels in oslo
cheapest hostels in oslo

Hvor du kan bo i Oslo - bra og uvurderlig hostel

Det er mange herberger og hoteller i Oslo by for et opphold av turister. Miljøet på disse stedene har alltid vært et spørsmålstegn som enhver turist vil vite før de bestiller Bedre og uvurderlige herberger i Oslo for oppholdet. Hei, Oslo Holtekilen har vunnet tilliten til kundene sine ved å tilby dem slike fasiliteter inkludert 24 timers service, bredere parkeringsservice, gjestekjøkken og mye mer som ingen andre vandrerhjem gir kvalitet.

Våre fasiliteter for gode herberger i Oslo Norge

Noen mennesker elsker stedene der de bare kan bo og oppfylle sultbehovene sine på egen hånd, som kalles et beste vandrerhjem i Oslo. På den annen side elsker andre de stedene for oppholdet der stedet de bor tilrettelegger måltidene sine, som åpenbart kalles et hotell. Hei Oslo Holtekilen er et av de få bostedene der du kan glede deg over fasilitetene til både herberge og hotell samtidig.

School groups HI Oslo

Planlegger du å komme med en gruppe?

Planlegger du å komme med en gruppe? Da kan tilbudet vårt være av interesse for deg!

Vandrerhjemmet vårt har mange års erfaring med å være vertskap for grupper fra hele verden. Skulle det være skoletur, sommeruniversitet, forskningstur, organisasjonsmøte eller teambuilding-helg, tilbyr vi flere pakker som hjelper deg og teamet ditt å ha den beste tiden hos oss.

Det er mye å se frem til om sommeren i Norge – sports- og kulturarrangementer samt festivaler. Vi er alltid glade for å organisere gruppene våre rundt programmet deres, enten det handler om overnatting, eller inkluderer måltider, planlegging av fester eller aktiviteter i og utenfor huset.

Gjennom årene vi har hatt sjansen til å være vertskap for mange grupper i alle aldre og interesser, er mange av dem hjemvendte gjester. Og hvert år gleder vi oss til å gjøre oppholdet enda bedre enn de foregående årene.

La oss se hva vi har å tilby for deg og din gruppe.

HVORFOR VI ER BESTE OG PRISLESS

Buffe-Mat-HI-OSLO-HOLTEKILEN

Måltider - Sa noen måltider?

Vi i HI OSLO Hostel Holtekilen elsker å kaste grillfest! Du kan selvfølgelig bruke alt grillutstyret vårt, så alt du trenger å passe på er den velsmakende maten å kaste på den. Eller hvis du vil, er vi glade for å planlegge hagefesten din med mat, drikke og personalet vårt bak grillen - slik at hele gruppen får slappe av og nyte solen og tilbringe en fantastisk ettermiddag sammen.

For de ikke så solfylte dagene kan grillfesten din flyttes inne, vi gjør det til en solid stekemiddag! Eller noe du har i tankene å se på menyen!
Så ikke bekymre deg for været, vi har en plan for enhver anledning! Send oss ​​en e-post om dine ideer, forespørsler, spesielle kostholdskrav, så kommer vi tilbake til deg med noen forslag til munnfull mat!

Skal du på en dagstur? Gi beskjed, så gir vi deg en nydelig lunsjpakke (kjøttpakker, som nordmenn kaller det) med frukt, åpne smørbrød og drikke om nødvendig.

Ved å bestille direkte hos oss vil gruppen din nyte en deilig frokost, og hvis du ønsker det, er vi glade for å tilberede lunsj og middag til deg, eller den ovennevnte grillmiddagen - det er helt opp til deg!
Tenker du på en endelig elegant middag? La oss bidra til at det skjer! Den beste måten å lukke et fantastisk samvær på er å kaste en stor feiring, inkludert et deilig måltid, som vi mer enn gjerne tilbereder, serverer, alt det i den vakkert dekorerte aulaen. Kos dere!

hi oslo holtekilen

Kjæledyr er velkomne

Vi vet at du elsker kjæledyrene dine og ikke kan gå noen vei uten dem. Derfor er kjæledyr velkomne, vandrerhjemmet må imidlertid varsles før ankomst.

HI OSLO PET POLICY

 • En engangsavgift for rengjøring av kjæledyr (ekstra rengjøring) per ekstra opphold per natt på Nok.200, – vil gjelde.
 • Kjæledyr må holdes i bånd når du er i vandrerhjemmet eller på hostel-eiendom.
 • Kjæledyr er ikke tillatt i spisestuen eller kjøkkenet
 • Ett kjæledyr per rom tillatt
 • Kjæledyr må ikke stå uten tilsyn
 • Gjestene er ansvarlige for all skade på eiendom som følge av kjæledyret sitt
 • Eventuelle forstyrrelser som bjeffing eller meowing må begrenses for å sikre at andre gjester ikke blir upraktisk.
best and cheap hostels in oslo

oslo pass - se mer betale mindre

Når du besøker de populære og eldgamle stedene i Oslo, kan du kaste bort pengene dine på å kjøpe dyre billetter og pass osv. Men vi tilbyr deg et Oslo-pass. Du kan besøke et hvilket som helst sted nesten gratis med det passet.

Gratis fasiliteter

ting å merke

 • Foto-ID som er utstedt av myndighetene må sjekke inn
 • Barn under 16 år må være ledsaget av en forelder eller verge
 • Barn under 16 år kan ikke få plass i delte sovesaler
 • Prisene og produkttilgjengeligheten er så nøyaktig som mulig, men kan endres under utsjekking

Scroll to Top